Forside

Vi har for tiden ingen hvalpe til salg.

 

Vedrørende salg af hvalpe.

Vi har den politik her i kennelen, at det er os der bestemmer hvor hver enkelt hvalp skal hen.
Man kan godt blive skrevet op på en venteliste til en hvalp, men det er bestemt ikke sikkert at det kommer til at gå efter tur. Det der er altafgørende er om det nye hjem passer til hvaplen, det skal jo gerne blive en god oplevelse for begge parter, og vi mener at vi er nogenlunde i stand til at komme til at kende hvalpens temperament og det skal gerne passe til det nye hjem. Som hvalpekøber må man derfor affinde sig med at vi vi vide noget om forholdende i dt nye hjem.
Vi kræver at ”det nye hjem” kender til hvordan en Basset Hound er og ikke bare har læst om racen, men virkeligt har snakket med andre Basset Hound ejere, sådan at man ved hvordan en Basset Hound er som voksen og man ved lidt om hvilke gener der er ved en Basset Hound, og at en Basset Hound populært sagt er en næse på 4 ben.
Hvis vi mener at det er en udstillingshund, vil v normalti kræve af det ”nye hjem”, at de sørger for at den kommer på udstillinger (med hvad der sig dertil høreraf træning mv.), dette gør vi fordi vi ønsker at se resultatet af vores avlsarbejde.

Kennel
Nyheder
Hunde
Hvalpe
Stamtavler
Hunde til salg
Forventede kuld
Udstillinger
Pleje
Produkter
Links
Formular

Kennel Jentriol's, Danmarksgade 122, 9870 Sindal Telefon 98936848 e-mail: