Mine 3 første Basset Hounds,
Trille fik jeg 1979
- Olsen fik jeg i 1981
- Jensen fik jeg i 1987
Disse 3 har dannet navnet på kennelen, i en lidt anden rækkefølge.

Den eneste af disse 3 der er efterkommere af er vores seneste kuld fra den 27. oktober 2005, Jentriol's Escape to Freedom og Jentriol's Elvira Madigan, der er efter Geyrons Annabel og Bobass Shakespaere ( der er efter Jensen, og en kuldsøskende med Bobass Sunshine, der som nogle vil vide, opnåede b.la. 3 gange at blive verdensvinder).
Jensen blev desværre ikke udstillet ret mange gange. Jensen fik kun et kuld efter sig.
Bobass Shakespaere er den eneste avlsberettige, idet Bobass Sunshine desværre døde i påsken 2004. Hun var en helt speciel hund, en masse personlighed og en hund der elskede at være i ringen på udstilling. Bodil Bossen, kennel BOBASS, havde opdrættet hende og Bodil & Sunni blev snart et fast par når der var udstillinger både i indland og udland, Sunni blev første gang verdensvinder i Mexico City i 1999, så i Milano i 2000 og så igen i Porto i 2001, i 2002 skulle Sunni på aftægt, og så var jeg så heldig at få hende på hendes ældre dage selv om hun stadig kunne være med i toppen på udstillinger.

Jeg har lejlighedsvis et kuld hvalpe, og har dem som "køkkenopdræt" hvilket vil sige at de er sammen med os hele tiden, vi har ingen bokse og løbegårde, vores hunde er en del af familien, der er nogle der mener at hundene har lov til for meget, der er ikke ret mange steder de ikke må komme.

 

Kennel Jentriol's, Danmarksgade 122, 9870 Sindal

Telefon 98966848

e-mail: